Anlık Bildirim

BlackBerry Z10 Porsche Design haftaya satışa sunuluyor

BlackBerry Z10 Porsche Design haftaya satışa sunuluyor


Yaklaşık iki yıl önce piyasaya çıkan BlackBerry Porsche Design, firmanın lüks sınıftaki akıllı telefonu konumundaydı ve BlackBerry OS 7 üzerinde çalışıyordu. Serinin ikinci modeli olacak BlackBerry Z10 Porsche Design haftaya piyasaya çıkıyor.

İngiliz Harrouds mağazası tarafından satışa sunulacak olan model temel olarak BlackBerry Z10 modelini esas alıyor. Cihazın özelliklerini 4.2 inçlik 1280x768 piksel çözünürlükte ekran, çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemci, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, microSD girişi, 1800mAh batarya şeklinde saymak mümkün.

Modeli farklı yapan ise dış tasarımı. Gövde paslanmaz çelikten imal edilirken, dalgalı cam malzeme kullanılan arka kapak İtalyan derisi ile kaplanmış. Ayrıca timsah derisinden kaplamaya sahip bir versiyon da olacak. 21 Kasım'da satışa çıkacak olan model 1450 pound fiyat etiketine sahip. 

Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
1280 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blackberry
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim