Anlık Bildirim

Bladepad kontrolcüsü akıllı telefonunuz için hem kılıf hem de gamepad olabiliyor



Dokunmatik ekranlı akıllı telefonlarda oyun oynama tecrübesini biraz kısıtlayan kontrol problemleri nedeniyle harici gamepad çözümleri sunan pek çok aksesuar piyasaya sürülüyor. ION firmasının PSP benzeri aksesuarı gibi örnekler genelde büyük ve cihazı taşınabilir olmaktan çıkarıyor.

Bladepad firmasının üzerinde çalıştığı yeni ürün ise ince yapısıyla dikkat çekiyor ve aynı zamanda kılıf olarak da kullanılabiliyor. 

NES oyun kumandasına benzeyen Bladepad, kılıf şeklinde cihazınıza takılıyor ve kullanımı kesinlikle engellemiyor. Kızaklı yapısıyla oyun esnasında kullanılabilirken diğer zamanlarda yuvasına sokulabiliyor. İstenirse gamepad ayrılıyor ve sadece kılıf da kullanılmaya devam ediliyor.

Taşınabilir oyun piyasasındaki hızlı artışı göz önüne alan Bladepad firması, tüketicilerle yaptığı ankette de aksesuarın yüksek puanlar aldığını belirtiyor. Firma oyun indirme sayısını artırmak isteyen geliştiricileri de aksesuar ile uyumlu yapımlar çıkarmaya davet ediyor.

Bladepad, iOS ve Android cihazınıza Bluetooth yoluyla bağlanıyor. Dual analog kollar, L ve R tuşları, yön tuşu, Start&Select tuşları, kontrol tuşları standart bir konsoldaki kontrolleri akıllı telefonunuza sunuyor.

Ürünün ne zaman piyasaya çıkacağı belli değil. İlk olarak iPod touch ve iPhone için pazara sunulacak. Ardından Android cihazlar için de optimize edilecek. Tanıtım görsellerinde iPhone için olanı görülürken Android cihazları için farklı boyutlarda olacağı tahmin ediliyor. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3544 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gamepad, iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim