Anlık Bildirim

Bladeslinger Ep.1, kısa bir süreliğine 1.79 TL'den satışa sunuldu

Geçtiğimiz ekim ayında Kanada Appstore'da kendini gösteren kasım ayında ise, tüm Appstore'larda yerini alan vahşi batı temalı Bladeslinger Ep.1 kısa bir süreliğine indirime girerek 1.79 TL'lik fiyat etiketi ile mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

William Glaston adlı karakterimizin bir zamanlar huzur içinde olan kasabasına dönmesi ile başlayan oyunda kasabayı işgal eden yaratıklara karşı mücadele ediyor ve yokluğumuzda neler yaşandığını öğrenmeye çalışıyoruz. Unity grafik motoruyla geliştirilen kaliteli grafikleri ve vahşi batıyı bilim kurguyla harmanlayan atmosferiyle mobil oyunculara farklı bir deneyim yaşatan yapım, Infinity Blade'in oyun dünyasına getirmiş olduğu tarzı bir adım ileri götürmeyi de başarıyor. Infinity Blade'in aksine oyunculara serbest dolaşma imkanı da veren yapım, mükemmel bir kontrol yapısına sahip olmasa da yapılan son güncelleme ile biraz daha oynanabilir hale gelmiş durumda. Başarılı ses unsurları ve geliştirilebilir karakter yapısıyla da sunduğu görsellikle paralel bir deneyim yaşatan yapım, mobil oyunlarda grafiklere önem veren oyuncuların denemesi gereken oyunlar arasında yer ediniyor.

Vahşi batıda bir zamanlar huzur içinde olan William'ın kasabasının sırlarını çözmek ve kasabayı eski huzurlu günlerine geri döndürmek istiyorsanız, Bladeslinger'ın ilk hikayesine 1.79 TL'lik indirimli fiyatıyla Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. Yapımın Android platformu için de geliştirildiğini bir kez daha hatırlatalım.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim