Anlık Bildirim

Blood Roofs ile farklı bir sonsuz koşu deneyimi yaşamanın vakti geldi

Gamesmold tarafında geliştirilen sonsuz koşu türündeki aksiyon oyunu ''Blood Roofs'' geçtiğimiz günlerde Appstore'da yerini alarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Blood Roofs'ta diğer sonsuz koşu oyunlarının aksine tek kişiyi kontrol etmek yerine iki farklı karakteri kontrol ediyoruz. Bu karakterlerden biri yaratıklar ile dolu bir dünyada zor durumda kalmış bir bayan iken, diğeri ise koşuyu gerçekleştiren karakter olarak karşımıza çıkıyor.
Bulunduğumuz şehrin çatılarında ilerleyerek yaratıkları avladığımız oyun, kaliteli grafikleri ve hareketli çevre yapısı ile oldukça etkileyici bir oyun deneyimi sunuyor. Blood Roofs'un karmaşık görünen oyun yapısı ve aksiyon unsurları ise son derece basit bir kontrol sistemiyle oyuncuya sunuluyor. Sadece zıplama ve ateş etmek için sanal buton kullanacağınız oyunda sağ ve sol tarafa yönlendirmeler jiroskop ve ivmeölçer yardımıyla sağlanmakta. Oyunun kasvetli atmosferine uygun olarak sunulan müzikler ve ses efektleri ise başarılı bir iş çıkartmakta. Sabit olmayan üçüncü şahıs kamera açısı ile karşımıza çıkan yapımda bazı anlarda kamera yetersiz kalabiliyor.
Oyun içerisinde daha fazla ilerlemenizi sağlayacak olan bonus içeriklerde bulunurken, kurtarılabilir 3 farklı karakter ve büyük bir saat sunuluyor. Koşuyu gerçekleştiren karakter ise herhangi bir şekilde değiştirilemiyor. Tüm bu içerikleri oyun içerisinde topladığınız altınlar ile aktif hale getirebileceğiniz gibi belli bir ücret karşılığında elde etmekte mümkün. Ayrıca Game Center, iCloud ve Retina ekran desteği de bulunduran yapım iPhone 4s, iPad 2 ve yeni iPad için grafiksel anlamda çeşitli optimizasyonlar da sunuyor.

Aksiyon unsurlarının oldukça fazla yer edindiği farklı bir sonsuz koşu deneyimi yaşamak istiyorsanız, Appstore'da 2.99$'lık fiyat etiketi ile satışı sürdürülmekte olan Blood Roofs'a buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim