Anlık Bildirim

Blue Angels'ların nefes kesici videosu

Blue Angels gösteri takımının kısa bir uçuşuna katılmak için beklemenize gerek yok. Yeni yayınlanan VR destekli 360 derecelik video ile mavi renkli F/A-18 Hornet'in kokpitine konuk olabilirsiniz.
YouTube'un herkesin kullanımına açtığı 360 derecelik video desteği, daha önce benzerini görmediğimiz deneyimleri yaşamamıza imkan tanımaya devam ediyor Bu destek çerçevesinde yayınlanan son videolardan birisiyse insana resmen "nefes almayı" unutturuyor.
USA Today tarafından yayınlanan bu video ile Amerika Birleşik Devletleri Donanması'nın dünyaca ünlü gösteri takımı Blue Angels'in kısa bir uçuşuna konuk oluyoruz. F/A-18 Hornet savaş uçağını kullanarak Türk Yıldızlar'ı gibi gösteriler gerçekleştiren ve en yakın formasyonda uçuş yapan gösteri takımları arasında yer alan Blue Angels, kokpitine yerleştiğimiz video içerisinde bu yakınlığı tam anlamıyla yaşatıyor ve sadece çok az insanın canlı olarak yaşayabildiği bu deneyimi sanal da olsa evlerimize getiriyor.
Sekiz dakika uzunlu bulunan ve kesinlikle kaçırılmaması gereken videoyu aşağıda izleyebilirsiniz. Kokpit içerisinde fare hareketleriyle gezebilir, sanal gerçeklik başlığınız varsa direkt olarak kokpit içerisine yerleşebilirsiniz. İyi seyirler. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3855 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Blue Angels, Diğer Bilim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim