Anlık Bildirim

Boom Beach’in yeni güncellemesi ile oyuna dostluk savaşları geliyor

Boom Beach, yenilikler ile oyuncuları bağlayıcı adımlar atmaya devam ediyor. Son güncelleme ile artık arkadaşlarınızın üssüne saldırı yapabileceksiniz.

Boom Beach’in yeni güncellemesi ile oyuna dostluk savaşları geliyor Tam Boyutta Gör

Supercell’in sevilen oyunlarından Boom Beach, sonunda uzunca bir süredir beklenen bir özelliği kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Artık kullanıcılar, klan içindeki arkadaşlarının üssüne saldırabilecek veya saldırı alabilecek.

Dostluk savaşı olacağından bu mücadelelerde herhangi bir kayıp ya da kazanç olmuyor elbette ancak oyunu yeniden çekici kılabilecek nitelikte bir ekleme olmuş gerçekten. Saldırıyı gerçekleştirmek için herhangi bir kullanıcının konuşma penceresinin üstünde yer alan challange butonuna tıklaması gerekiyor. Saldırı bekleyen kullanıcıya herhangi bir klan üyesi saldırı gerçekleştirebiliyor.

Boom Beach’in yeni güncellemesi ile oyuna dostluk savaşları geliyor Tam Boyutta Gör
 

Bunun yanı sıra yeni bir birlik türü de oyuna kazandırılmış. Saldırdığınız üsteki tüm binaları hareketsiz bırakan bir saldırı yapan bu karakter, mücadele taktiklerine yeni bir boyut kazandıracak cinsten olmuşa benziyor. Oyunda ödüllerde ve derecelerde küçük düzenlemeler de yapılmış.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim