Anlık Bildirim

Bose, gürültü engelleyici özelliğe sahip yeni kulaklığını tanıttı

ABD merkezli ses ekipmanı üreticisi Bose, mevcut kulaklıklarından daha iyi gürültü engelleyici özelliğe sahip yeni Noise Cancelling Headphone 700 model kablosuz kulaklığını tanıttı.
Eğer bir kulaklıkta gürültü engelleyici özellik arıyorsanız, karşınıza çıkan ilk markalardan birinin Bose olduğunu söylemek mümkün. Zira şirketin çok iyi işler çıkaran ve oldukça popüler olan birçok gürültü engelleyici kulaklık modeli mevcut. Bunlara 399 dolarlık fiyat etiketiyle kablosuz Noise Cancelling Headphone 700 de eklendi.

Daha iyi bir ses yalıtımı

Noise Cancelling Headphone 700 aslında şirketin piyasayada olan QC35 modelinin yeni bir versiyonu değil. Bu modele kıyasla çok daha modern bir görünümü olan kulaklık, 20 saatlik bir kullanım süresi sunuyor. USB Type-C bağlantı noktası ile şarj edilebilen cihazın Google Asistan, Siri veya Alexa desteğinin de mevcut olduğunu belirtelim.
Bose, ayrıca bu yeni kulaküstü kulaklık modelinde dört mikrofon olduğunu ve gürültü engelleme özelliği ile birlikte üstün bir ses yalıtımı yaptığını belirtiyor. Bu da özellikle gürültülü bir yerde telefon görüşmesi yapıyorsanız, sizin ve karşı tarafın net bir ses alacağı anlamına geliyor. Şirketin, 20 Haziran tarihinden itibaren siparişleri göndermeye başlayacağını da belirtmeden geçmeyelim. Ülkemize ne zaman geleceği ve nasıl bir fiyatlandırma ile satışa sunulacağı ise şimdilik bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim