Anlık Bildirim

Braun’dan para iade garantili iddialı kampanya

P&G markası Braun, dünyanın en etkili tıraş makinesi sloganıyla yola çıkan Yeni Braun 9 Serisi ürünlerinde para iadeli "Memnuniyet Garantili Kampanya"sını duyurdu.
Kullanıcıların hayatlarını iyileştirmeye odaklanarak bu yönde ürünler geliştiren Braun yine ses getirecek iddialı bir kampanyanın duyurusunu yaptı. Buna göre "Memnuniyet Garantili Kampanya" kapsamında Braun 9 Serisi ürünlerinden memnun kalmayanlar 30 gün içerisinde para iadesi alabilecekler.
Alve.com'da gör En hesaplı tıraş makineleri
Türkiye’de ikamet eden ve 18 yaşını doldurmuş herkesin katılabileceği kampanya, 1 Kasım 20161 Ocak 2017 tarihleri arasında faturalı olarak satın alınan ve üründen memnun kalmayan tüketicileri kapsayacak. İlgili tarihler arasında dileyen herkes 30 gün içerisinde cihazı iade edebilme hakkına sahip olacaklar.
Alve.com'da gör Braun tıraş makinesi fiyatlarını gör!
SyncroSonic teknolojisi ile tıraş makinelerinde çığır açan Yeni Braun 9 Serisi, sakal tıraşını görevden bir deneyime taşıyarak mükemmeliyetçi erkeklerin beğenisini kazanıyor. 5 farklı kesme aparatı ile dakikada 40 bin çapraz kesme hareketi sunan SyncroSonic teknolojisi, yapılan testler sonucunda 3 günlük sakallarda dahi üstün performans sergilemeyi başarıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim