Anlık Bildirim

Bulmaca türündeki oyunların seçkin örneklerinden Splice, Google Play'deki yerini aldı

Cipher Prime Studios tarafından geliştirilen bulmaca oyunu Splice, geçtiğimiz günlerde Google Play'deki yerini alarak Android kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Mobil oyuncuları hücresel yapıların dünyasına götüren yapım, oyuncuların hücresel yapıları kullanarak en az haleyle istenilen şekli oluşturmasını istiyor. Oldukça basit gibi görünen bir görevmiş gibi görünse de ilerledikçe zorlaşan bir yapıya sahip olan oyun, 75'den fazla bulmaca sunuyor. Özgün çizimleri ve hücre atmosferiyle bulmaca oyunlarına örnek olacak bir görselliğe sahip olan Splice, grafik harikası olarak nitelendirilen birçok yapımın yaratamadığı etkiyi oyuncuya yansıtmayı başarıyor. Görsel anlamda gösterdiği performansı, piyano tınılarıyla süslenmiş müzikler ile taçlandıran yapım, oldukça etkileyici bir işitsel deneyim sunuyor. Dokunmatik ekranın da başarılı bir şekilde kullanıldığı Splice'ta oyuncuların yapması gereken tek şey hücresel yapıları parmağıyla tutarak, uygun şekilde sürüklemeleri oluyor.

Bulmaca türüne ilgi duyan ve bu türün en iyi örneklerinden birini Android'li cihazlarında denemek isteyen oyuncuların kaçırmaması gereken bir yapım olan Splice'a 2.99$'lık fiyat etiketiyle Google Play üzerinden erişebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim