Anlık Bildirim

Canon IVY REC kişisel kayıt kamerası duyuruldu

Klipsi ile kemerinize veya çantanıza tutturabileceğiniz Canon IVY REC daha çok kişisel kayıt işlemleriniz için geliştirildi. Yakın zamanda Indiegogo üzerinde destek arayacak.

Bugün fotoğraf veya video kaydı dediğimiz zaman akla ilk akıllı telefonlarımız geliyor. Sonrasında ise geleneksel fotoğraf makineleri ve video kaydediciler geliyor. Yine de firmalar farklı konseptler denemekte kararlı.

Canon IVY REC özellikleri

Canon tarafından duyurulan IVY REC adındaki kamera kişisel fotoğraf ve video kayıtlarınız için geliştirilmiş. Geleneksel bir kameradan ziyade çubuk şeklinde ve klipsi olan bir cihaz karşımıza çıkıyor. Bu tasarımı daha önce başarısız olan HTC Re adındaki modelden hatırlıyoruz.

13MP çözünürlüğünde 1/3 inçlik CMOS sensör barındıran kamera Full HD 60fps video kaydı yapabiliyor. 1/4-20 girişi sayesinde tripod ile de kullanabiliyorsunuz. Kamera su altında 1 metreye kadar dayanıklı.

Arka kısmında tekerlek ile kayıt çeşitleri arasında geçiş yaparak başlat tuşu ile de kayda başlıyorsunuz. WiFi modu üzerinden kameraya kablosuz bağlantı kurmak mümkün. Canon bu marka altında daha farklı konseptler piyasaya süreceğini duyurdu. Canon IVY REC kitle bağış platformlarında destek arayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim