Anlık Bildirim

Çerçevesiz Meizu 15 Plus sızmaya devam ediyor

Meizu’nun belki de bugüne kadar ki en iddialı akıllı telefonu olması beklenen Meizu 15 ve Meizu 15 Plus sızmaya devam ediyor. Yeni seride çerçevesiz tasarım dikkat çekici.

18:9 görüntü oranı ya da çerçevesiz şeklinde tabir ettiğini ekran barındıran telefonların sayısı giderek artıyor. Bu alana alt seviyeden giriş yapan Meizu ise yakın zamanda çıtayı üst seviyeye taşıyacak.

Meizu 15 Plus özellikleri ve fiyatı

Meizu 15 ve Meizu 15 Plus adıyla internete sızdırılan yeni seri çok agresif ekran tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Birbirinden farklı ve abartılı görseller olsa da son sızıntılar biraz daha gerçeğe yakın.

Yeni serinin üç çerçevesi çok ince kenarlara sahip. Alt çerçeve ise gerekli sensörler ve parmak izi okuyucu için biraz kalın tutulmuş. Yine de pazardaki pek çok modelden çok daha büyük bir ekran-kasa oranına sahip.

Üst seviyeye hitap edeceği için donanımı da buna göre şekillenecek. Snapdragon 845 iddiaları olsa da Meizu bu tür bir ortaklığa hiç girmedi. Firma biraz daha maliyeti düşünerek hareket ediyor. Bu bakımdan Exynos 8895 veya daha eski Exynos 8890 yonga seti şaşırtıcı olmayacaktır.

 

Çerçevesiz Meizu 15 Plus sızmaya devam ediyor

Serinin birbirinden ne tür farkı olduğu şimdilik bilinmiyor. En yakın ihtimal orijinal modelde 6GB RAM/128GB depolama kapasitesi, Plus modelinde ise 8GB RAM/128GB kapasite olacağı yönünde. Orijinal model 450$, Plus modeli ise 530$-550$ civarında fiyat etiketine sahip olacak.

Özellikle memleketinde daha fazla varlık göstermeye çalışan Meizu, geçen yıl çift ekranlı Pro 7 serisi ile ilgi görmüştü. Meizu 15 serisi ise geçen yıldan daha fazla ses getirecek gibi. Firmanın 15. yılına özel olarak geliştirildiği ifade ediliyor. Serinin gelecek ay tanıtılıp Mart gibi piyasaya sürülmesi bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim