Anlık Bildirim

Chrysler'in beğenilen modeli 300'ün yeni versiyonu ortaya çıktı

Chrysler'ın uzun süredir yeni versiyonu merak edilen ve 'eskidi' eleştirilerine maruz kalan modeli 300'ün 2011 yılında piyasaya çıkması planlanan yeni versiyonunun resimleri ortaya çıktı.Dünya prömiyeri gelecek ay Detroit Motor Show'da yapılacak olan modelin 2011 yılı içerisinde Amerika satışlarının başlayacağı düşünülse de Avrupa'da bu tarihin 2012'yi bulabileceği belirtiliyor.

Dış tasarımında genel hatlar itibariyle büyük değişiklikler yapılmamış olsa da özellikle ön ve arka far tasarımları büyük ölçüde yenilenmiş. Otomobilde görev alacak motorların ise 300'ün kuzeni Dodge Charger'daki motorların aynısı olduğu belirtiliyor. 3.6 litre hacmindeki 6 silindirli motor 292 beygir güç üretebiliyorken, 5.7 litre hacmindeki 8 silindirli HEMI motor 370 beygir güç üretebiliyor.

İç mekanın detaylı fotoğrafları da henüz ortaya çıkmadı ancak özellikle iç mekan kalitesiyle eleştirilen bir önceki versiyona göre kalite artışının sağlandığı belirtiliyor. Otomobille ilgili diğer ayrıntılar Detroit Motor Show'da açıklanacak.

Chrysler 300'ün yeni versiyonu ortaya çıktı
Chrysler 300'ün yeni versiyonu ortaya çıktı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28019 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
chrysler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim