Anlık Bildirim

Çok oyunculu Thief Rivals beta sürecine başladı

Dokuz kişinin bir hazine peşinde kıyasıya yarış yaptığı Thief Rivals oyunu beta sürecine başladı. Oyun yayıncılığı alanında iddialı işler yapmak isteyen oyunun detayları haberimizde.

Uzun bir geliştirme sürecinin ardından oyun dünyasına adım atmaya hazırlanan Thief Rivals beta testlerine başladı. Çok oyunculu yapım mobil, masaüstü ve konsol platformlarında indirmeye sunulacak.

Thief Rivals neler sunuyor?

Thief Rivals oyunu hırsız rolündeki oyuncuların bir noktadaki hazineye koşması ve sonra başlangıç noktasına geri getirmesini konu ediniyor. Yarışı kazanabilmek için ilk 3 içerisinde olmak gerekiyor. Toplamda 9 oyuncu yarışıyor.

Oyun sadece koşmaktan ibaret değil. Bomba veya bıçak gibi silahları atarak rakipleri yavaşlatıyorsunuz. Ayrıca koruma kalkanı ile de saldırılardan kaçınıyorsunuz. Yarış kazandıkça oyunda yeni dünyalar açılıyor ve her dünyanın zorluğu farklı oluyor. Topladığınız paralar ve eşyalarla karakterinizi geliştiriyor veya yeni karakterler açıyorsunuz.

Oyun yayıncılık anlamında da iddialı olmak niyetinde zira oyuncular kendi bölümlerini hazırlayarak yarışlara sunabilecekler. Oyunun yaz sonlarında tüm platformlar için indirmeye sunulması bekleniyor.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim