Anlık Bildirim

Yerli geliştiricilerden iki ilginç oyun

Stone Balance ve Grow Box daha çok fizik mekaniklere sahip olan iki yerli oyun diyebiliriz. Sıfırdan tasarlanmış olan oyunlar geliştiricilerin ilk adımı olarak görülebilir.

Uygulama mağazalarında iyiden iyiye kendilerine yer edinen yerli geliştiriciler zaman zaman dikkat çekici yapımlarla karşımıza çıkıyor. Bunun yanında basit yapımlarla ilk adımlarını atmaya çalışan amatör geliştiricilerimiz de var. Stone Balance ve Grow Box bunlardan ikisi.

İlk adımlar

Stone Balance artık biraz nostaljide kalmış olan taş dengeleme oyununu temel alıyor. Sanal ortamda üst üste koyarak dengelemeye çalıştığınız taşlar yıkıldığında oyun bitiyor. Hali hazırda 5 farklı bölüm var ve bu bölümlerde taşlar daha da dengelemesi zor hale geliyor. Bölümlerin kilidini açmak için istenen sayı kadar taşı üst üste koymanız gerekiyor. Yakın zamanda daha fazla bölüm oyuna eklenecek.

Grow Box ise elinizdeki kare şekli büyüterek alt kısımdaki yapıya oturtmanızı konu ediniyor. Ekrana dokunduğunuzda şekil büyümeye başlıyor. Alt kısımdaki yapıyı gözeterek elinizi çekmeniz gerek. Eğer alt kısımdaki yapıdan daha büyük veya daha küçük olursa oyun bitiyor. Oyun daha çok sonsuz koşu tarzında geliştirilmiş. Her iki yapım da sadece Android tarafında yer alıyor.

Stone Balance

Grow Box

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim