Anlık Bildirim

Cooler Master yeni işlemci soğutucularını duyurdu

İşlemci soğutucusunu daha verimli ve yeni modellerle değiştirmek isteyenler için Cooler Master tarafından MasterAir ve Hyper serilerine 4 yeni soğutucu modeli eklendi.

Bilgisayar bileşenleri pazarının önemli isimlerinden Cooler Master, hem oyunculara hem de standart kullanıcılara yönelik olarak 4 yeni işlemci soğutucusu duyurdu. Soğutucular MasterAir ve Hyper serileri içerisinde yer alıyor.

Verimlilik odaklı

MasterAir serisinde yer alan yeni soğutucular MA610P ve MA410P şeklinde sıralanıyor. Soğutucularda bakır tabanın yüzeyini yüzde 45 arttıran Continuous Direct Contact 2.0 teknolojisi kullanılıyor. Her iki soğutucu da RGB LED destekli ve kasanızı renklendirmenize yardımcı olacak. Beraberinde kablolu bir RGB kontrolcüsü de geliyor.

MA610P modelinde 6 ısı borusu yer alıyor. Çift MasterFan MF120R RGB fan kullanılan soğutucu 70 Avro fiyat etiketine sahip. MA410P modeli ise  4 ısı borusu ve MasterFan 120 Air Balance RGB fan kullanıyor. Fiyatı ise 40 Avro.

Hyper serisinde ise Hyper H411R ve H412R modelleri yer alıyor. 4 ısı borulu bu soğutucularda Continuous Direct Contact 2.0 teknolojisi kullanılıyor. 92mm fana sahip soğutuculardan Hyper H411R modeli LED entegrasyonuna sahip ve fiyatı 30 Avro. H412R ise 25 Avro seviyesinde. 

 
Cooler Master yeni işlemci soğutucularını duyurdu
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim