Anlık Bildirim

Crescent Moon Games yeni oyunu Tiny Empire'yi indirmeye sundu

Mobil platformların başarılı geliştirici Crescent Moon Games, fırlatma tarzındaki oyunlara bir yenisini daha ekliyor. Tiny Empire orta çağ grafikleri yoğrulmuş atmosferi ile dikkat çekiyor. 

Tiny Empire bir orta çağ imparatorluğunda sahadaki tüm düşmanları topunuz ile yok etmeye çalıştığınız bir oyun. Sahada sıra sıra dizilen düşmanları avlarken, araya kaynayan kraliyet askerlerini vurmaktan kaçınmanız gerekiyor. Bölümü başarılı bir şekilde bitirirseniz 3 yıldız alıyorsunuz ve yerine getirdiğiniz görevlere göre de altın kazanıyorsunuz. 

İlk bölümler biraz yavan kaçsa da oyun ilerledikçe unsurlar çoğalıyor ve görsel bir zenginlik meydana geliyor. Topunuz zaman zaman yer değiştiriyor ve bu da monotonluğu biraz elimine etmeyi başarıyor. 

80 seviyenin olduğu oyunda 17 adet de başarı var. Atacağınız top sayısı kısıtlı ve bölüm geçtikçe elmaslar kazanıyorsunuz. Bunlarla çeşitli güçlendirmeler alabiliyorsunuz. Bölümler giderek zorlaşıyor ve çeşitli stratejiler geliştirmeniz gerekiyor. Oyun ücretsizken reklamsız sürüm 7TL fiyat etiketine sahip. 



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim