Anlık Bildirim

Cubed Rally Redline, indirime girerek ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu

Jared Bailey tarafından iOS platformu için geliştirilen sonsuz koşu türündeki "Cubed Rally Redline" Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Eğlence odaklı yapısı ve basit kontrolleriyle dikkat çeken Cubed Rally Redline, retro tarzdaki grafikleriyle mükemmel bir görsel deneyim vaat etmese de bir sonsuz koşu oyunundan bekleneni veriyor. Beş banttan oluşan pist üzerinden ilerleyen Cubed Rally Redline'da 11 farklı araç seçeneği bulunurken, sonsuz mod ve rally modu olmak üzere iki farklı oyun modu yer ediniyor. Bu modlardan ilki ücretsiz olarak sunulurken, ikincisi 0.99$ karşılığında aktif hale getirilebiliyor.

Cubed Rally Redline'ın 8 bit müzikleri ve ses efektleri oyunun retro tarzdaki grafikleriyle uyum gösterirken; sağ, sol ve acil durum freninden oluşan kontrol sistemi de oynanabilirlik açısından hiçbir zorluk çıkarmıyor.

Sıradan sonsuz koşu türündeki oyunlardan sıkılan ve yeni bir deneyim arayan mobil oyuncuların denemesini önerdiğimiz Cubed Rally Redline'a Appstore üzerinden ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim