Anlık Bildirim

DH Özel: Super Stickman Golf 2'yi denedik

DH Özel: Super Stickman Golf 2'yi denedik
Noodlecake, Super Stickman Golf'ün ikinci oyunu Super Stickman Golf 2'yi geçtiğimiz günlerde iOS ve Android platformu için yayınladı. Birçok mobil oyuncu tarafından merakla beklenen yapımın yayınlanmasıyla birlikte donanimhaber.com ailesi adına deneyerek hakkındaki detayları gün yüzüne çıkardık.

İlk oyundaki grafik yapısının korunduğu yapım, iki boyutlu grafikleriyle mükemmeli vaat etmese de, bu grafiksel yapı oyunun farklı ve eğlenceli kılan unsurlar arasında yer alıyor. 20 bölümlük tekli oyuncunun yanı sıra, iki farklı çoklu oyuncu modununda yer edindiği yapımda bu modlar; sıra tabanlı ve yarış modu olarak ikiye ayrılıyor. Sıra tabanlı mod, adından da anlaşılacağı üzere arkadaşınızla sıra bazlı olarak mücadele etmenize imkan veriyor. Yarış modu ise, 8 kişiye kadar destek veren yerel ve toplamda 4 kişiye kadar destek veren çevrimiçi olarak ikiye ayrılırken; topu ilk deliğe sokan oyuncunun kazandığı bir mod olarak karşımıza çıkıyor. Ancak, teknik nedenlerden dolayı oyunun Android versiyonunda yarış modunun yer edinmediğini de belirtmekte fayda var.

Karakter özelleştirmelerinin de ön plana çıktığı Super Stickman Golf 2'de toplamda 10 farklı karakter bulunurken, bu karakterlerin özelleştirmesinde kullanılabilecek 28 farklı eşya da bulunuyor. Çeşitli güç yükseltmelerinin de bulunduğu Super Stickman Golf 2'de seviye atlama sistemi kullanılırken, seviye göstermiş olduğunuz başarılar doğrultusunda yükseliyor. Ayrıca, yapımın iOS versiyonunda 60 farklı Game Center başarısı ve iCloud eş zamanlama desteğinin de bulunduğunu belirtelim.

Portallar, yapışkan yüzeyler ve hareketli engellerle birlikte oynanışın renklendirildiği yapımda yine ilk oyundaki kontrol sisteminin birebir aynısı kullanılıyor. Bu kontrol şemasına alternatifler sunulmasa da, kontrol sistemi son derece başarılı bir iş çıkartıyor. Super Stickman Golf 2’nin müzikleri, yapımı sadece müzikleri için bile oynanılan oyunlar kategorisine sokmasa da bekleneni veriyor. Yapımın ses efektleri ise, müziklerin bir adım önüne geçerek etkileyici bir deneyim sunuyor.

Genel olarak değerlendirdiğimizde ilk oyunun üzerine koyduğu yeniliklerle daha da eğlenceli hale gelen yapım, mobil oyuncuların kesinlikle denenmesi gereken oyunlar arasında yer alıyor. Android versiyonu ücretsiz, iOS versiyonu ise 1.79 TL'den satışa sunulan Super Stickman Golf 2'ye aşağıdaki market bağlantılarından erişebilirsiniz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1644 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber ve Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim