Anlık Bildirim

DH+ Şubat sayısı çok özel içeriği ile yayında

DH+ Şubat sayısı çok özel içeriği ile yayında Tam Boyutta Gör

Yeni yılın ikinci sayısında ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen tüketici elektroniği fuarı CES 2015’i kapağa taşıdık. Geçtiğimiz yıla kıyasla nispeten sönük geçen bu yılki fuarın dikkatleri üzerine çeken ürünlerini mercek altına almaya çalıştık. Akıllı telefonlardan, giyilebilir teknolojilere ve heyecan verici yeni ürünlere biraz daha yakından bakıyoruz.

Bunun yanı sıra 2015 yılı Oscar ödül töreni öncesinde geniş çaplı bir yazı hazırladık. Tüm adayların yanı sıra ödüle yakın isimlerin bir analizini sinema sayfalarında bulacaksınız. Otomobil köşemizde ise bu ay Citroen’in kimilerine göre çekici kimilerine göreyse saçma sapan tasarımlı modeli C4 Cactus’un direksiyonuna geçtik.

14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak seçtiğimiz hediye önerileri ile Spartan tarayıcısı, dokunmatik ofis yazılımı, holografik görüntüleme desteği, Xbox entegrasyonu, sesli asistan Cortana gibi özellikleri ile ön plana çıkan Windows 10’un çarpıcı detayları da geniş bir içerikle bu ayki sayımızda yer buldu.

Grinin Elli Tonu, Her Şeyin Teorisi, Yapay Oyun gibi çarpıcı vizyon filmleri hakkında ilk bilgiler, dünyadan önemli enerji haberleri, iOS, Android ve Windows Phone için uygulama ve oyun önerileri, otomobil dünyasından gelişmeler ve korsan içerikten multimilyoner olan adam Kim Dotcom hakkında keyifli bir yazı DH+’ın Şubat sayısında sizi bekleyen içerikler arasında yer alıyor.
DH+ uygulamasını aşağıdaki platformlara ait mağaza linklerinden indirebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim