Anlık Bildirim

Danger Boat, ücretsiz olarak Appstore'daki yerini aldı

Danger Boat, ücretsiz olarak Appstore'daki yerini aldı
Geçtiğimiz hafta birkaç ekran görüntüsü ve bir tanıtım videosuyla karşımıza çıkan Danger Boat nihayet Appstore'daki yerini aldı.

Mobil oyuncuları tehlikelerle dolu bir tekne turuna çıkaracak olan yapım, iki boyutlu grafikleriyle üst düzey bir görsellik sunmasa da eğlence dolu saatler vadediyor. Sonsuz koşu türüne dahil edebileceğimiz yapımda bize verilen görevleri yerine getirirken, en uzun mesafeyi de kat etmeye çalışıyoruz.

Müzikleri ve ses efektleriyle genel yapının korunduğu oyunda, kontroller ivme ölçer ve jiroskopla sağlanıyor. Söz konusu kontrol sistemine herhangi bir alternatif sunulmasa da, bu durumun eksikliği pek fazla hissedilmiyor.

Toplamda 9 adet oynanabilir teknenin bulunduğu yapımda, çeşitli bonus içerikler ve yükseltmelerde yer alıyor. Ancak, oyunun şu an için sadece iki farklı oyun alanına sahip olduğunu da belirtelim. iCloud entegrasyonu sayesinde, diğer iOS cihazlarınızda da kaldığınız yerden devam edebileceğiniz yapımda, Game Center entegrasyonunun da bulunduğunu hatırlatalım.

Sonsuz koşu türündeki yapımlardan hoşlanan ve farklı bir alternatif denemek isteyen mobil oyunculara önerdiğimiz Danger Boat'a Appstore üzerinden ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim