Anlık Bildirim

Dedikodu : 3250 ve N-Gage karışımı Lumia'lar düşünce aşamasında


Windows Phone 8 işletim sisteminin duyurulması sonrası ilk Lumia modelleri merakla beklenirken, ilginç tasarımların olabileceğine dair bir dedikodu ortaya çıktı.

Mynokiablog sitesine gönderilen bir epostada, arkadaşının Nokia tasarım stüdyosunda çalıştığını belirten bir kişi, Nokia'nın 3250 ve N-gage karışımı farklı bir model tasarımını masaya yatırdığını iddia etmiş. Tasarım Lumia X kod adını taşıyor. 

Lumia X, HD çözünürlüklü AMOLED Clear Black ekran, WP8 işletim sistemi, Snapdragon S4 yongada sistemi, 8MP Carl Zeiss lensli optik zoomlu kamera şeklinde özellikler sunacak. Modelin alttaki kamera kısmı 360 derece dönebilirken, diğer yüzde de medya çalar kontrol tuşları bulunuyor. Üst kısımda ise oyunlar için atanmış tuşlar bulunuyor. Model ayrıca N-gage efsanesini geri getirmeyi amaçlıyor.

Maili gönderen kişi herhangi bir yalan haber durumu için de şimdiden özür dilediğini belirtmiş.
Dedikodu gerçekse Nokia'nın iddialı bir Lumia modeli tasarladığı söylenebilir. Nokia 3250 ve Nokia N-Gage modelleri, satışa sunuldukları dönemde en çok ses getiren tasarımlardan olmuşlardı. Ancak Nokia tasarım stüdyosunda çalışan kişinin arkadaşını kandırmış olması olasılığı da bir hayli yüksek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4890 kez okundu.
23 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim