Anlık Bildirim

Değişimi yapılan yeni seri Galaxy Note 7 patladı

Galaxy Note 7 ile uzun süredir sıkıntılı günler geçiren Samsung’un üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Gelen son habere göre değişimi yapılan yeni seri cihazların da patladığı belirtiliyor.
Güney Koreli şirketin büyük umutlarla piyasaya sürdüğü ancak bir ay içerisinde global çaplı krize dönüşen Galaxy Note 7'de sular durulmuyor. Bataryada yaşanan probleme bağlı olarak meydana gelen patlamalarla yaklaşık 2.5 milyon cihazı geri çağıran ve akabinde değişim programı başlatan Samsung’un yenilenen telefonlarında da sorun olduğu belirtiliyor.
Amerika Birleşik Devletleri'nin Farmington şehrinde yaşayan 13 yaşındaki Abby Zuis, değişimi yapılan Galaxy Note 7'den duman çıkarmaya başladığını ve kısa süre içerisinde alev alarak yandığını ifade ediyor. Telefon elindeyken başparmağında garip bir yanma hissi duyduğunu dile getiren Zuis, telefondan dumanlar çıkmaya başlayınca cihazı yere attığını ve ardından patlama meydana geldiğini söylüyor.

Samsung değişim programı için aceleci davrandı 

Samsung, Galaxy Note 7'yi ağustos ayında satın alan ve 21 Eylül tarihinde ise değişim programı kapsamında yenileyen genç kız ile yaşanan olaydan hemen sonra iletişime geçmiş. Şirket cephesinden yapılan açıklamaya göre olayın araştırıldığı ve konu hakkında bilgi verileceği ifade ediliyor.
Amerika Tüketici Ürünleri Güvenlik Kurumu da (CPSC) konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Kulislerde konuşulanlara göre Samsung’un cihazlarında yaşanan sorunu derinlemesine araştırmadan değişim programını aceleye getirdiği, bu yüzden yeni Galaxy Note 7'lerin bir bölümünde de patlamaların yaşanmaya devam ettiği iddia ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5651 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 7 ve
2 etiket daha patlama Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim