Anlık Bildirim

Türkiye Milli Takımı, CS:GO Dünya Şampiyonu oldu

Counter Strike: Global Offensive Dünya Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atan Türk Milli Takımımız, final karşılaşmasında Arjantin'i 2-1 skorla yenerek şampiyon oldu.
Belgrad’da düzenlenen ve yılın en önemli etkinlikleri arasında gösterilen, Counter Strike Global Offensive (CS:GO) Dünya Şampiyonası'nın (TWC 2016) final karşılaşması geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Arjantin ile kıyasıya bir mücadele sergileyen Türk Milli Takımı, heyecanlı anların yaşandığı müsabakayı 2-1 kazanarak dünya şampiyonu oldu.
Üç maç (bo3) şeklinde gerçekleşen finalin ilk karşılaşmasında 11-0 geriye düşen takımımız, güzel bir oyunla 16-14 öne geçerek durumu 1-0 yaptı. İkinci karşılaşmada 16-5 yenilen ekibimiz Cobblestone haritasındaki son maçı 16-8 gibi farklı bir skorla kazanarak şampiyonluk ipini göğüsledi.
50 bin dolarlık ödülün sahibi olan Türk Milli Takımı önemli bir başarıya imza atarken, gecenin sunuculuğunu yapan spikerin taraflı yayın yapması ise özellikle sosyal medyada eleştirilerin hedefi haline geldi. Şampiyon olduğumuz final karşılaşmasını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8980 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
CS:GO, counter strike:global offensive ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim