Anlık Bildirim

Deus Ex: The Fall, iOS platformuna özel olarak duyuruldu

Deus Ex: Human Revolution ile oyuncuları insanlığın evrimine tanıklık ettiren Deus Ex serisinin yeni oyunu Deus Ex: The Fall, iOS platformuna özel olarak duyuruldu.

Square Enix'in Avrupa ekibinin yapımını üstlendiği The Fall, Human Revolution'da olduğu gibi FPS kamera açısına sahip bir aksiyon/RPG oyunu olarak karşımıza çıkacak. Tamamen dokunmatik ekranlar için hazırlanan bir kontrol yapısına sahip olacak olan yapımda baş rolde Human Revolution'dan tanıdığımız Adam Jensen yerine Ben Saxon adlı karakter yer alacak.

Deus Ex: The Fall'ın Square Enix tarafından geliştirilecek olması oyunun sunacakları açısından pek çok oyuncunun kafasında soru işaretleri yaratmış olsa da, Square Enix'in serinin asıl geliştiricisi Eidos Montreal ile yakın irtibat içerisinde olduğunu belirtelim. Bu arada Square Enix ve Eidos Montreal'ın Deus Ex: The Fall'ı mobil platformlar için bir Deus Ex serisinin başlangıcı olarak gördüklerini de belirtelim.

Bu yılın yaz aylarında iOS platformu için yayınlanacak olan Deus Ex: The Fall, 6.99$'lık fiyat etiketiyle mobil oyuncuların karşısına çıkacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim