Anlık Bildirim

DisplayMate: "En iyi ekrana sahip akıllı telefon Samsung Galaxy S7"

Geçtiğimiz yıl Galaxy S6 ve Note 5 ile ekran kalitesinde tepeye oynayan Samsung, yeni akıllı telefonuyla da tam not aldı. DisplayMate, Galaxy S7 ekranını inceledi ve zirveye taşıdı.
Bir çok akıllı telefonu test ederek ekranlarını kıyaslayan DisplayMate, bu kez Galaxy S7'yi mercek altına aldı. İnceleme sonrasında AMOLED ekrana sahip akıllı telefonun piyasadaki en iyi ekrana sahip olduğu belirtildi.

Samsung Galaxy S7 bir çoğumuzun bildiği gibi 5.1" ekran boyutunda Quad HD (2560x1440) çözünürlük sunuyor. Bu durumda telefonun piksel yoğunluğu da 577ppi gibi oldukça yüksek bir seviyede. Aynı çözünürlüğe sahip S7 Edge'da ekranın 5.5" olması sebebiyle piksel yoğunluğu 535ppi seviyesinde. Geçtiğimiz yıl listenin tepesinde yer alan Note 5 modeli de 5.7 inç ekran boyutuna sahipti. Bu durumda Galaxy S7 ekran boyutunun avantajıyla en keskin görüntüyü sunmayı başarıyor.

Akıllı telefonun kendini geliştirdiği bir diğer konu ise parlaklık. Galaxy S7, Galaxy S6'ya göre %24 daha parlak erkanıyla bir adım daha öne geçiyor. Ekranın 855 nit parlaklık değerine ulaştığını belirten DisplayMate, güneş ışığında da oldukça rahat bir kullanım sunabileceğini söylüyor. Renk aralığı, doygunluğu ve doğruluğu gibi konularda da öne çıkan akıllı telefon, ekrana açılı olarak baktığınızda da diğer akıllı telefonlara göre daha iyi bir deneyim sunuyor. 
DisplayMate: 'En iyi ekrana sahip akıllı telefon Samsung Galaxy S7'
 
Galaxy S7 Renk Gamutu 
Ekran ile ilgili donanımlar da DisplayMate'in kapsamlı testinde yer alıyor. Batarya kapasitesinin artması ve ekranın güç tüketiminin azalması cihazın hanesine bir puan daha kazandırıyor. MicroSD desteği yüksek çözünürlükte multimedya transferini kolaylaştırarak ekranı daha aktif kullanmaya teşvik ediyor ve suya-toza dayanıklılık sertifikası da akıllı telefonun kullanım koşullarını genişletiyor.
DisplayMate tüm bu değerlendirme sonucuna göre Galaxy S7'yi en iyi ekranlı akıllı telefon olarak nitelendirmiş durumda. Telefonun detaylı incelemesi sitemizde yayınlandığında ekran kalitesi konusunda ayrıntılı bilgileri sizlerle paylaşmış olacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10421 kez okundu.
37 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim