Anlık Bildirim

EA, Real Racing 3'ün uygulama içi alımları için promosyon kodu dağıtmaya başladı

EA, Real Racing 3'ün uygulama içi alımları için promosyon kodu dağıtmaya başladı
Real Racing 3'ün iOS sürümünü oynayan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir mobil oyuncuysanız size güzel bir haberimiz var. EA'nın realracinggold.ea.com sitesini ziyaret ederek, 1.99$ değerindeki altın paketine ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey promosyon kodunu e-posta adresinize postalamak. Sonrasında ise, Appstore üzerinden bu kodu kullanmak.

Haberin ülkemizdeki kullanıcıları ilgilendiren asıl kısmı ise, EA'nın Real Racing 3'ün uygulama içi alımlarını promosyon kodları yardımıyla dağıtabiliyor olması. Bu durum şu an için sadece EA ile sınırlı gibi görünse de ilerleyen dönemlerde diğer geliştiricilerin de uygulama içi alımlar için kod dağıtmaya başladığını görebiliriz. Bildiğiniz üzere geliştiriciler, promosyon kodlarını şimdiye kadar uygulamalarını veya oyunlarını ücretsiz olarak dağıtmak için kullanabiliyordu.

Bu arada EA'nın promosyon kodu kampanyasının kapsamını ilerleyen dönemlerde diğer bölgelere de yayması oldukça muhtemel. Öyle ki realracinggold.ea.com'da Amerika'nın yanı sıra; Kanada, Japonya ve diğer seçeneği de yer alıyor. Ancak, şu an için sadece Amerika seçeneği aktif olarak kullanılabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim