Anlık Bildirim

Elden geçirilmiş Galaxy Note 7R modelleri ortaya çıktı

Samsung’un belirli pazarlarda yeniden satışa sunmayı planladığı geçen yılın çok konuşulan Galaxy Note 7 modelinin elden geçirilmiş hali sızıntılarda boy göstermeye başladı.

Samsung’un geçen yıl başını çok ağrıtan Galaxy Note 7 modelini tamamen hurdaya ayıracağı beklentisi hakimken sürpriz bir şekilde cihazın yeniden satışa çıkacağı haberi gelmişti. Elden geçirilen cihazlar internete sızmaya başladı.

Daha güvenli

Ortaya çıkan elden geçirilmiş Galaxy Note 7R modelinde SM-N935 seri numarasının kullanıldığı görülüyor. Orijinal Galaxy Note 7 modelinde bu numara SM-N930 şeklindeydi. Ayrıca batarya da beklendiği gibi farklı. Patlayan 3500mAh kapasiteli batarya yerine 3200mAh kapasiteli yeni bir bataryaya yer verilmiş.

Samsung’un yaşanan acı tecrübelerden sonra çok yoğun süreçleri olan yeni bir batarya test sistemi hazırladığı gündeme gelmişti. Galaxy S8 serisinin ve elden geçirilmiş Galaxy Note 7R modelinin bataryası bu testlerden geçirilerek müşteriye sunuluyor. Samsung artık eskisi gibi bir sorunun olmayacağı sözünü veriyor.

Galaxy Note 7 halen çok beğenilen bir akıllı telefon modeli. Hatta pek çok kullanıcı satın aldığı modeli geri iade etmemiş ve kullanmaya devam etmişti. Samsung en son cihazı tamamen kullanılamaz hale getiren bir güncelleme ile bunun önüne geçmeye çalışmıştı.

Bu bakımdan belirli pazarlarda daha düşük fiyatla satışa çıkacak Galaxy Note 7R modeli yine ilgi görecektir. Halen Galaxy Note 5 sonrasında yeni bir S-Pen kalemli telefon piyasada yok ve bir boşluk oluştu. Yılın sonuna kadar Galaxy Note 8 modelini beklemek istemeyenler şüphesiz Galaxy Note 7 modeline yönelecektir. 

 
Elden geçirilmiş Galaxy Note 7R modelleri ortaya çıktı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10718 kez okundu.
39 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim