Anlık Bildirim

Elon Musk sözünü tuttu, Tesla bir haftada 5 bin adet Model 3 üretti

Tesla cephesinden bu kez güzel haber geldi. Şirketin CEO'su Elon Musk, haftada 5 bin adet Model 3 üretmeyi başardıklarını açıkladı. Üstelik bunun yanında 2 bin adet de Model S ve Model X üretildi.

Elon Musk sözünü tuttu, Tesla bir haftada 5 bin adet Model 3 üretti Tam Boyutta Gör
 

Aylardır Tesla’nın üretim hattındaki sıkıntılarla boğuşan Elon Musk’ın yüzünü güldüren haber nihayet geldi. Yaşanan sorunlara rağmen üretim hedefleriyle ilgili verdiği sözden vazgeçmeyen Musk, sonunda bu sözünü yerine getirdi. Gelen haberlere göre şirket haftada 5 bin adet Model 3 üretme hedefini ucu ucuna da olsa gerçekleştirmeyi başardı.

Geçtiğimiz haftasonu Tesla çalışanları tarafından sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar zaten üretim hedefinin gerçekleştirildiğine dair ipuçları veriyordu. Çalışanlar sosyal medya hesaplarında “Model 3 5k Club”, “5000 Tesla Model 3, başardık” şeklinde paylaşımlarda bulunmaya başlamışlardı. Hemen ardından Elon Musk’ın çalışanlarına gönderdiği e-posta’nın ortaya çıkmasıyla başarı doğrulanmış oldu. Musk gönderdiği mesajda çalışanlarını tebrik etti ve onlarla ne kadar gurur duyduğunu dile getirdi.

Elon Musk sözünü tuttu, Tesla bir haftada 5 bin adet Model 3 üretti
 

Tesla’nın üretim hattındaki başarısı bununla da sınırlı kalmadı. Haftada 5 bin adet Model 3 üretmeyi başaran şirket, bunun yanında 2 bin adet de Model S ve Model X üretimi gerçekleştirdi. Böylece toplam üretimi haftada 7 bin adete ulaştırarak bu alanda da çıtayı yükseltmeyi başardı. Burada durmak istemeyen Elon Musk’ın ilerleyen zamanlarda Model 3 üretimini haftada 6 bine taşımayı hedeflediği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim