Anlık Bildirim

Eski Foursquare özellikleri Swarm'a taşınıyor

Eski Foursquare özellikleri Swarm'a taşınıyor
 
Eskiden Foursquare adıyla kullandığımız uygulama kullanıcıların gittikleri yerlerde konum bilgilerini paylaşarak etkileşime geçmelerini temel alıyordu. Gidilen yer ile ilgili puanlama, yorum bırakma gibi özellikler de tek bir uygulama üzerinden yapılırken şirket daha sonra bu uygulamayı ikiye ayırarak yoluna devam etme kararı aldı.

Foursquare uygulaması mekan önerisi, puanlama veya yorum bırakma gibi özellikleri bünyesinde tutarken ayrıca oluşturulan Swarm uygulaması ise yer bildirimi yapma, arkadaşlarınızın nerede olduğunu görme veya aynı mekanda bulunduğunuz kişilerle iletişime geçme gibi özellikleri kapsıyordu.

Bu uygulamaların ayrılmasıyla belkide en çok tutulan "mayorships" özelliği ortadan kalkmıştı. Gidilen yerin müdavimlerine "mayorship" adı verilirken kullanıcılar gittikleri mekana göre bir çok rozet de kazanabiliyordu. Şirketin son yayınladığı blog yazısında ise eski "mayorship"lerin ve rozetlerin Swarm uygulamasına ekleneceğini belirtiyor.
Bununla birlikte bazıları eski rozetlerin revize edilmişi olan 100 yeni rozet ve bir çok meydan okuma seçeneği de uygulamaya eklenecek. Google Play ve App Store için güncellenen uygulamanın kısa bir süre içinde Windows Phone platformu için de güncellenmesi bekleniyor. Uygulamaya sahip olan kullanıcılar market sayfasına aşağıdan erişerek güncellemeleri yapabilir, diğer kullanıcılar ise akıllı telefonlarına en güncel sürümü kurabilirler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim