Anlık Bildirim

Euro 2016’da Eyfel Kulesi ülkelerin renklerine bürünecek

Cuma günü Fransa’da başlayacak olan Euro 2016 futbol şampiyonası boyunca, tarihi Eyfel Kulesi de en çok destek alan ülke takımının bayrak renklerine bürünecek.

Tüm dünyanın ilgisini çeken ve milyarlarca izleyiciyi ekran başına toplayan sportif turnuvalarda, sosyal medyanın ağırlığı daha fazla hissedilmeye başlandı. Son olarak Euro 2016 futbol şampiyonasında, sosyal medyada sinerji oluşturmak hedefleniyor.

Fransa’nın büyük operatörlerinden Orange, turnuva boyunca sosyal medyada hangi takımlar ile ilgili daha fazla paylaşım yapıldığını takip edecek ve günün sonunda en fazla etkileşimi alan ülkenin renklerini Eyfel Kulesi üzerine yansıtacak.

Etkinlik, maç günlerinde yerel saat ile 00.01 ve 21.30 arasında yapılacak. Her ülke için bir hashtag oluşturulmuş ve kullanıcılar bu etiketler üzerinden paylaşımlarını yapacak. Twitter, Facebook ve Instagram platformlarının dahil olduğu etkinlikte, günün son maçının bitmesinden 10 dakika sonra en çok destek alan ülkenin renkleri Eyfel Kulesi’ne yansıtılacak.

#Tur, #Ger, #Fra, #Esp şeklinde ülke isimlerinin ilk 3 harfi hashtag olarak belirlenmiş. Elbette günün kazanan ülkesi olmak için sosyal medya kullanıcılarının özellikle popüler hesaplar tarafından yönlendirilmesi şart. Turnuva Cuma günü başlıyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17088 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
euro 2016, orange ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim