Anlık Bildirim

Fantastical, iOS platformu için yayınlandı

Mac OSX'in popüler takvim uygulamalarından Fantastical, Appstore'da yerini alarak iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Takvim yönetimini daha kolay bir hale getiren uygulama oldukça kullanışlı bir arayüz ile gelirken, Mac sürümünde bulunan oluşturma çubuğunun işlevini, iOS sürümünde sesle giriş desteği üstleniyor. DayTicker olarak isimlendirilen özellikle kullanıcılara bölgelerinde düzenlenen etkinlikler için arama yapma ve takvim belirleme imkanı da sunan uygulama, Facebook entegrasyonunu da bünyesinde barındırıyor. Bu entegrasyon sayesinde kullanıcılar Facebook etkinliklerini yönetebiliyor. Ayrıca, uygulama sayesinde kullanıcılar etkinliklere katılıp katılmayacakları konusunda bildiride de bulunabiliyor.

Etkinlikler üzerindeki hakimiyeti ve kolay kullanımı ile dikkat çeken uygulama şu an için 3.59 TL'lik indirimli fiyat etiketi ile satışa sunuluyor. iOS'in standart takvim uygulaması ihtiyaçlarınıza cevap veremiyor ve gelişmiş bir takvim uygulaması arıyorsanız, Fantastical'a Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim