Anlık Bildirim

Fiat 500C Collezione Türkiye'de satışa sunuldu

Şık tasarımı ve çift renk kombinasyonlarıyla dikkat çeken Fiat 500C Collezione modeli Türkiye'de satışa sunuluyor. 1.2 litre Fire benzinli motora sahip Fiat 500C Collezione fiyatı ve özellikleri:

Fiat 500C Collezione Türkiye'de satışa sunuldu Tam Boyutta Gör
 

Geçtiğimiz yıl 60’ıncı yaşını kutlayan Fiat 500 ailesi zamana meydan okumakla kalmayıp, aynı zamanda her geçen gün genişliyor. Fiat tarafından yapılan açıklamaya göre, bu ailenin üyelerinden biri olan Fiat 500C Collezione haziran ayı itibarıyla Türkiye’de satışa sunuldu. İşte Fiat 500C Collezione fiyatı ve özellikleri:

Fiat’ın Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkardığı yeni Collezione serisi kendine has detayları ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Beyaz-gri Primavera ile beyaz-yeşil Acquamarina adı verilen karoser rengi kombinasyonlarıyla farklılaşan Collezione serisinde 16 inçlik alüminyum alaşım jantları, krom detaylara ev sahipliği yapan tamponlar ve ayna kapakları dikkat çekiyor.

Fiat 500C’nin Collezione versiyonundaki bu ikili renk kombinasyonu iç mekanda da devam ediyor. Aracın kabin tarafında çizgili ve fildişi deri-kumaş döşemelere yer veriliyor. Ayrıca konsolun merkezinde Apple CarPlay desteği sunan 7 inçlik TFT Uconnect ekranı yer alıyor.

Fiat 500C’nin Collezione versiyonunda 69 beygirlik 1,2 litre Fire benzinli ünite kullanılıyor. Bu motor, 5 ileri vitesli otomatik Dualogic şanzıman ile işbirliği yapıyor. Yeni Collezione serisi Türkiye’de 116 bin 900 lira fiyatıyla satışa sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3500 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fiat 500, fiat 500c collezione ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim