Anlık Bildirim

''Final Fantasy Dimensions'' Appstore'da yerini aldı.


Square Enix'in mobil platform için merakla beklenen RPG oyunu ''Final Fantasy Dimensions'' ücretsiz olarak  Appstore'da yerini aldı. 

''Final Fantasy Dimensions'' her ne kadar ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunulmuş olsa da, oyunun ilerleyen bölümlerinin de oynanabilmesi için bölüm başı veya tüm bölümler için belli bir ücret ödenmesi gerekiyor. 2D piksel sanatı kullanılarak oluşturulan oyun, başarılı sesleri ile dikkat çekerken basit bir kontrol mekanizmasını da mobil oyunculara sunuyor. Diğer Final Fantasy oyunlarından alışık olduğumuz sıra bazlı bir dövüş sistemi sunan oyunda Warriors of Light ve Warriors of Darkness taraflarından karakterler seçilebiliyor.  Başarılı bir hikaye örgüsüne sahip olan Final Fantasy Dimensions'ın tüm bölümleri alındığında yaklaşık 40 saat'lik bir oynanış süresi sunduğu belirtiliyor. Final Fantasy  Dimensions'ın sunduğu içerikler ile serinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıyor, ancak bölüm fiyatlandırmaları konusunda oyuncuların isteklerini karşılamakta  beklentileri karşılayamıyor.

Android platformu içinde çıkış yapacağı belirtilen oyunun yakın bir zamanda Google Play'de de yerini alması bekleniyor. Başlangıç bölümü ile ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan Final Fantasy Dimensions'a Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim