
Oyun dünyasının önemli firmalarından Square Enix, Final Fantasy serisinin altıncısını mobil cihazlara taşıdı.
İki boyutlu Final Fantasy oyunlarının sonuncusu olan Final Fantasy VI, ilk olarak 1994 yılında SNES için yayımlanmıştı. Aslına sadık kalınarak mobil cihazlara aktarılan yapımda Kefka, Palyaço ve Terra gibi önemli karakterler oyuncuları bekliyor. Serinin diğer oyunları gibi sıra bazlı bir mücadele sistemine sahip olan yapım, başarılı RPG dinamikleri ve dokunmatik yüzeyler için hazırlanmış bir kontrol sistemiyle karşımıza çıkıyor.
Şu an için Android platformu için indirilebilir içerik olarak sunulan yakın bir zamanda iOS platformu için de yayımlanacağını belirtelim.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.square_enix.android_googleplay.FFVI Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


şimdi ise bırakın güncel oyunları windowsta olmayan oyunların bile
orijinallerini linux tabanlı bir sistem görmek güzel bir gelişme
ama keşke bizim zamanımızda bu işler olsaydı demekten kendimi alı koyamıyorum ! :(
6 olan cok eski bir oyun. 2 dolar bile etmez.
FF VII