Anlık Bildirim

Flickr'ın iOS sürümüne 3D Touch desteği

İnternet dünyasının önemli isimlerinden Yahoo'un gelişimine hız kesmeden devam ettiği popüler fotoğraf uygulaması Flickr, iOS tarafından iOS 9'a özel önemli özellikler kazandı.
Kullanıcılarına ücretsiz olarak 1TB fotoğraf depolama alanı veren Yahoo'nun popüler servisi Flickr, iOS sürümünü geç kalınan bazı özelliklerle güncellendi.
iOS için Flickr biraz önce yayınlanan 4.0.6 sürümüyle ilk olarak iOS 9 desteği kazandı. Bu altyapıyla beraber iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinde 3D Touch teknolojisini aktif olarak kullanmaya başlayan uygulama, böylelikle fotoğraflara hafif şekilde dokunulması ile ön izleme, bildirimler ve fazlası içeriğe hızlı şekilde erişim sunabiliyor.
Fotoğraflar üzerine sert basılmasıyla tam ekrana geçen Flickr, aynı zamanda bir fotoğraf araması için artık dahili Spotlight arama motorunu kullanabiliyor. Paylaşılan bağlantıları Safari yerine direkt olarak kendi içerisinde açabilen uygulama, son olaraksa yine 3D Touch desteğiyle simgesi üzerinden fotoğraf yükleme, arama, bildirimler ve ana akışa hızlı geçiş sunuyor.
Ücretsiz olarak sunulan iOS için Flickr'a aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim