Anlık Bildirim

Ford, 2015 SEMA Fuarı'nda tarih yazıyor

Şu sıralar Las Vegas'ta düzenlenmekte olan SEMA Fuarı'nda Ford rüzgarları esiyor. Üç farklı kategoride büyük ödülü kazanan Ford, fuar tarihinde bunu başaran ilk firma oldu.
 1967 yılından beri düzenlenen ve dünyanın en büyük tuning fuarı olan SEMA Fuarı'nın bu yılki ayağı da tüm dünyadan otomobil ve otomobil aksesuarları üreticilerine ev sahipliği yapıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Las Vegas'ta düzenlenen fuarda, otomobil üreticileri ve yan sanayi firmaları yeni ürünlerini görücüye çıkarmaya devam ediyorlar.
 Dün start alan 2015 SEMA Fuarı birçok heyecan verici otomobilin tanıtımına sahne olurken, fuara Amerikan otomobil üreticisi Ford damga vurdu. Ford'un 2016 model Mustang, Focus ve F Serisi kamyoneti kendi alanlarında büyük ödülü kazanmayı başardılar.
 
Ford, 2015 SEMA Fuarı'nda tarih yazıyor
Spor-kompakt kategorisinde yeni Focus, kamyonet kategorisinde de F Serisi önemli rakiplerini geride bırakarak ödüle kavuştu. 2016 Ford Mustang ise 2015 SEMA Fuarı'nın en çekici otomobili ödülüne layık görüldü. Bir yılda üç büyük ödülü kazanan Ford, fuar tarihinde bu başarıyı yakalayan ilk firma olarak tarihe geçti.
SEMA tarafından dağıtılan ödüllerin kazananları, otomobillerin fuardaki popülerliklerine göre belirleniyor. Fuardan önce fuar alanındaki katılımcıların sergileyecekleri otomobilleri inceleyen SEMA yetkilileri, Ford'un bu üç aracının kendi kategorilerindeki diğer tüm araçlardan daha fazla sayıda olduğunu tespit etti.
 
Ford, 2015 SEMA Fuarı'nda tarih yazıyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5817 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ford, sema fuarı ve
3 etiket daha sema show tuning otomobil
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim