Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "11 Ağustos 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Canon

Canon’dan yeni EF 11-24 f/2.8L lens modeli geliyor
Canon hakkında sağlam kaynaklara sahip olan önemli fotoğraf sitelerinden CanonRumors, firmanın yakın zaman içerisinde EF 11-24 f/2.8L lens modelini kullanıcıların beğenisine sunacağını belirtti. Kağıt üstündeki odak uzaklığıyla manzara çekimleri için ideal olan ve F/2.8 diyafram değeriyle düşük ışıkta yüksek performans vaat eden lens, büyük ihtimalle de 2800$ civarında bir fiyat etiketine sahip olacak.


Nikon

Tony Northrup, Nikon D810 incelemesini yayınladı
YouTube’un fotoğraf odaklı yayın yapan popüler fotoğrafçılarından Tony Northrup, Nikon’un tüm detaylarına burada yer verdiğimiz D810 DSLR fotoğraf makinesini inceledi. Genel olarak düşük ışık ile otomatik netleme performansıyla göz dolduran ve video tarafında kazandığı yeni özelliklerle taktir toplayan makinenin ayrıntılı incelemesini direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz. Video içerisinde Nikon D810 ile Canon 5D Mark 3 karşılaştırmaları da yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim