Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "11 Ocak 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Canon

Canon SX50’nin halefi SX60HS bahar aylarında geliyor
Fotoğraf dünyasının büyük ismi Canon, gelen son bilgilere göre SLR-Benzeri gövdeli PowerShot SX50 HS’nin yerine hazırlanan SX60HS fotoğraf makinesini önümüzdeki bahar aylarında satışa sunmaya hazırlanıyor. Daha önce ortaya çıkan bir patent doğrultusunda 100 kat, dahi iyimser tahminler doğrultusunda ise 60 / 80 kat optik yakınlaştırma yeteneğine sahip olabileceği düşünülen SX60HS, yerine geldiği model gibi SLR-Benzeri gövde ile görücüye çıkacak.



Not: Görsel temsilidir.


Nikon

Nikon D4S gelen bilgilere göre D4 ile aynı hafıza kartı yuvalarına sahip olacak
Nikon tarafından CES 2014 fuarı kapsamında üzerinde çalışılmaya başlandığı açıklanan ve prototip olarak sergilenen yeni amiral gemisi D4S, Japonya merkezli bir fotoğraf sitesinin haberine göre D4 ile ortak olarak bir adet XQD ve CF hafıza kartı yuvaları ile satışa sunulacak. Bu arada Nikon D4s herhangi bir fiyat ya da teknik detayı bulunmamasına rağmen B&H sitesi üzerinde listelenmiş durumda.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim