Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "13 Haziran 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Sigma

Sigma’nın ilginç tasarımlı DP2 Quattro kompakt fotoğraf makinesinin resmi satış fiyatı açıklandı
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '13 Haziran 2014'
Daha çok ürettiği lensler ile tanınan Sigma’nın tüm ayrıntılarına burada değindiğimiz fotoğraf makinesi Quattro DP2, resmi olarak 999$ gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Ağustos ayı sonunda raflardaki yerini alacağı belirtilen fotoğraf makinesi, özellikle ilginç tasarımı ve 30 megapiksel çözünürlüğündeki APS-C Foveon X3 Quattro sensörüyle dikkatleri üzerine çekiyor. (FB)


Canon

Canon 7D Mark 2 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor
Canon’un çıkışı uzun zamandır beklenen nadir modellerinden 7D Mark 2 hakkında Canon Rumors tarafından yeni teknik detaylar aktarıldı. Bu doğrultuda mod tekerliği yer almayan EOS-1 tarzı üst plakaya, dahili flaşa ve Wi-Fi ile GPS gibi kablosuz bağlantı teknolojilerine sahip olacağı belirtilen 7D halefi, aynı zamanda beraberinde yeni bir STM kit lens ile yeni L serisi zoom lens de getirecek. Resmi duyuru içinse halen 18 Ağustos tarihine işaret ediliyor. (CR)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim