Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "15 Ekim 2013"


Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.      
Fujifilm
Fujifilm X-E2 sonrası XQ1 modelinin de ilk görseli ortaya çıktı
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '15 Ekim 2013'
Fujifilm'in 18 Ekim tarihinde X-E2 ile beraber resmen duyuracağı fotoğraf makinelerinden XQ1 hakkında ilk görsel ortaya çıktı. Gördüğümüz kadarıyla retro ile modern karışımı bir tasarım çizgisiyle hazırlanan XQ1, teknik olarak ise 12MP sensöre (Büyük ihtimal X20 ile benzer 2/3-inç X-Trans CMOS II), sabit odak uzaklığına sahip 4 kat optik yakınlaştırma sağlayabilen F/1.8-4.9 lense, 0.06 saniye otomatik netleme hızına ve maksimum 12800 ISO değerine sahip olacak.
Sony 
Sony A7 ve A7r için yüksek çözünürlüklü görseller ortaya çıktı
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '15 Ekim 2013'
Sony'nin yaklaşık 1 aydır parça parça bilgileri gelen yeni FF (Tam Kare) fotoğraf makineleri hakkında bu sefer yüksek çözünürlüklü görseller ortaya çıktı. A7 modelini 24 MP, A7r modelini ise 36 MP çözünürlüğünde bir sensör ile donatan firma, aynı zamanda OLED vizör kullanıyor, Wi-Fi ve NFC kablosuz bağlantı özelliklerinden yararlanıyor ve lensleri değiştirilebilir bir yapı ortaya koyuyor. Resmi duyurularının 16 Ekim tarihinde yapılacağı kesinleşen fotoğraf makineleri ile beraber aynı zamanda birçok yeni lens de tanıtılacak.
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '15 Ekim 2013'

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim