Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "16 Mayıs 2013"


Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.          
Sony    
Sony'nin A-E Mount lensler ile kullanılabilen hibrit kamera projesi onaylandı    
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '16 Mayıs 2013'
Daha önce de bazı bilgiler ortaya çıkan ve aynı gövde üzerinde hem A-Mount hem de E-Mount uyumlu lenslerin kullanılabileceği söylenen sistem, SonyAlphaRumor sitesinin kaynaklarından aldığı bilgiye göre Sony tarafından onaylandı. İşleyişi hakkında henüz ayrıntılı bir bilgi olmayan ve 2014 Photokina şovunda kullanıcılar karşısına çıkartılması beklenen sistem, şimdiden fotoğraf dünyasında büyük merak uyandırıyor.      

Think Tank Photo   
Think Tank Photo, Logistics Manager 30 isimli taşıma çantasını duyurdu
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '16 Mayıs 2013'
Fotoğraf dünyasında farklı ihtiyaçlar için ürettiği çantalar ile bilinen Think Tank Photo'nun Logistics Manager 30 isimli yeni ürünü, büyük boyutları ile birçok fotoğraf ekipmanını aynı anda taşımak isteyen kullanıcılara özel olarak hazırlanmış durumda. Tekerlekli yapısı sayesinde kolay hareket ettirilebilen çanta, yan tarafında bulunan bölümler üzerinde de üç ayak gibi ekstra aksesuarları taşıyabiliyor. Ayrıca çanta üzerinde dizüstü ya da tablet bilgisayar taşıyabilecek bölümler de yer alıyor.
Özellikle profesyonel fotoğrafçılar tarafından çok beğenileceği tahmin edilen Logistics Manager 30, 499$ fiyat etiketiyle firmanın resmi sitesi üzerinden satın alınabiliyor.
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '16 Mayıs 2013'
Canon
Canon'un yeni aynasız fotoğraf makinesi yaz aylarında duyurulabilir
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '16 Mayıs 2013'
Canon'un hali hazırda piyasada olan EOS M aynasız fotoğraf makinesinin yerine gelecek yeni model, CanonRumors'un edindiği bilgilere göre önümüzdeki yaz aylarında piyasaya çıkabilir. Eskiye oranlar daha gelişmiş otomatik netleme sistemi ile geleceği düşünülen yeni aynasız, aynı zamanda beraberinde iki adet yeni lens modeliyle karşımıza gelebilir. Şimdilik hakkında daha fazla bilgi yer almayan fotoğraf makinesinin, Canon'un aynasız pazar içerisindeki payını ciddi oranda güçlendireceği düşünülüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim