Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "17 Mayıs 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Sony

Sony A7S’in resmi satış fiyatı açıklandı
Sony’nin A7 ve A7R’dan sonra seriye eklediği FF (Tam Kare) sensörlü yeni aynasız fotoğraf makinesi A7S’in resmi satış fiyatı sonunda açıklandı. Tüm ayrıntılarına burada değindiğimiz 4K video çekebilen fotoğraf makinesi, bu doğrultuda 2500$ fiyat etiketiyle Haziran ayında raflardaki yerini alacak. Bu fiyat etiketiyle 1700$’lık Panasonic GH4’ün (4K çekim desteği var) gerisinde kalan model, daha önce de haberini yaptığımız gibi özellikle düşük ışık yani ISO performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. (Dp)


Canon

Canon, F/2.8 diyaframlı bir ultra geniş açı zoom lens üzerinde çalışıyor olabilir
Geçtiğimiz hafta içerisinde yeni geliştirdiği EF 16-35mm F4L IS USM ve EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM lenslerini kullanıcıların beğenisine sunan Canon, CanonRumors’un haberine göre F/2.8 diyaframlı bir ultra geniş açı zoom lens üzerinde de çalışma gösteriyor. Duyurusu için 6 ay civarında bir süre olduğunu söylenen site, bu yeni lensin Nikon 14-24 f/2.8G karşısına konumlandırılması beklenen ve uzun zamandır bilgileri gelen EF 14-24 f/2.8L’nin olabileceğini belirtiyor. (CR)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim