Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "17 Temmuz 2013"


Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.          

Fujifilm       
Photograhy Blog, Fujifilm'in yeni fotoğraf makinesini inceledi
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '17 Temmuz 2013'
Haziran ayı içerisinde Fujifilm tarafından duyurulan retro görünümlü aynasız fotoğraf makinesi XM-1, dahili Wi-Fi kablosuz bağlantı desteği ile öne çıkan bir model oldu. Bu başarılı cihazı inceleyen Photograhy Blog, makineye 5 üzerinden genel özellikler ve kullanım kolaylığı açısından 4, tasarım ve fiyat performans oranı açısından 4.5 ve son olarak görüntü kalitesi açısından 5 puan vermeyi uygun gördü. Site tarafından yüksek oranda tavsiye edilen fotoğraf makinesinin ayrıntılı incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
Sony
Tam kare sensöre sahip NEX serisi fotoğraf makinesi Olympus'un 5 eksenli görüntü sabitleme teknolojiyle karşımıza gelebilir.
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '17 Temmuz 2013'
Sony'nin önümüzdeki iki ay içerisinde duyurması beklenen FF (Tam Kare) NEX serisi fotoğraf makinesi hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Olympus'un 5 eksenli yüksek performanslı görüntü sabitleme teknolojiyle gelmesi beklenen modelin, 3000$ altında bir fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. Ayrıntılarının yavaş yavaş belli olmaya başladığı tam kare NEX fotoğraf makinesi, sektörde çok büyük bir başarıya ulaşabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim