Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "22 Haziran 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

DigitalRev TV

DigitalRev TV, Sony A6000 video incelemesini yayınladı
YouTube’un fotoğraf odaklı önemli kanallarından DigitalRev TV, bu sefer tüm ayrıntılarına burada yer verdiğimiz dünyanın en hızlı otomatik netleme sistemine sahip aynasız fotoğraf makinesi A6000’i inceledi. Özellikle otomatik netleme performansı ile büyük bir başarı ortaya koyan ve Nikon’un amiral gemisi D4S’e yaklaşan kararlılığıyla beğenilen A6000, NEX-6’ya benzeyen ancak genel olarak daha ergonomik bir tutuş sağlayan gövdesiyle de beğeni topladı. Yayınlanan inceleme videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Tamron

PhotographyBlog, Tamron AF 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD incelemesini yayınladı
Sürekli güncellenen fotoğraf odaklı internet sitelerinden PhotographyBlog, yaptığı lens incelemeleri arasına 
Tamron AF 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD’yi de ekledi. Tamron’un genel kullanım için tak-gez klasmanında hazırladığı PZD (Hızlı ancak sessiz otomatik netleme motoru) ve VC (Titreşim önleme sistemi) teknolojilerine sahip lens modeli, yapılan testler sonucunda 5 üzerinden tasarım, genel özellikler ve kullanım kolaylığı açısından 4 puan, görüntü kalitesi ve fiyat performans oranı açısından ise 3.5 puan almayı başardı. Genel olarak tavsiye edilen lensin incelemesine ve örnek fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim