Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "24 Haziran 2013"



Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.    

Sigma
Ephotozine, Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM lens incelemesini yayınladı
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '24 Haziran 2013'
Sigma'nın sunduğu diyafram değeri ile dikkat çeken 18-35mm f/1.8 DC HSM lens incelemesini yayınlayan başarılı fotoğraf sitesi Ephotozine, lensi özellikle sunduğu keskinlik seviyesi, F/1.8 sabit diyafram değeri, F/1.8 diyafram değerinde düşük bozulma, gövde kalitesi ve dengeli fiyatı ile oldukça başarılı buldu. Lensi yüksek oranda tavsiye eden Ephotozine'nin yaptığı incelemeye ve örnek fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.


Nikon
Nikon Japonya merkezli olarak yeni fotoğraf çantalarını duyurdu
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '24 Haziran 2013'
Ürettiği fotoğraf makineleri ve objektif modelleri yanında sektör için birçok farklı aksesuar ürünü de hazırlayan Nikon, Japonya merkezli olarak "Special Selection Camera Bags" isimli fotoğraf çantalarını duyurdu. Fotoğrafçıların ihtiyaçları göz önünde alınarak hazırlanan çantalar, geniş iç hacimleri ve sağlam yapıları ile dikkat çekiyorlar. Diğer ülkelerde de satılıp satılmayacağı bilinmeyen modeller hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ve buradan ulaşabilir, tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim