Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "24 Şubat 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Nikon
PhotographyBlog, Nikon’un yeni AF-S Nikkor 35mm f/1.8G lens modeliyle çekilmiş örnek fotoğraflar yayınladı
Sektörün öncü firmalarından Nikon’un teknik olarak 58mmm filtre çapı, 0.25m minimum netleme mesafesi, 7 diyafram bıçağı, 11 element 8 grup optik dizilim ve 305 gram ağırlıkla hazırladığı ve CES 2014 fuarı kapsamında duyurduğu yeni FF (Tam Kare) lens modeli AF-S Nikkor 35mm f/1.8G ile çekilmiş yeni örnek fotoğraflar yayınladı. PhotographyBlog internet sitesi tarafından Nikon D610 kullanılarak çekilen örneklere buradan ulaşarak, lensin gerçek şartlarda gösterdiği performansı inceleyebilirsiniz.

DigitalRev, Nikon’un yeni D3300 DSLR fotoğraf makinesi için video inceleme yayınladı       
Fotoğraf makinesi ve lens incelemelerine yeni çıkan ürünler doğrultusunda devam eden DigitalRev’den Kai, bu sefer Nikon tarafından CES 2014 fuarı kapsamında tanıtılan yeni giriş seviyesi DSLR fotoğraf makinesi D3300’ü inceledi. Yapılan diğer benzerlerine göre daha sade bir dille anlatılan incelemeyi direkt olarak aşağıda izleyerek, makinenin olumlu ve olumsuz yanlarını rahatlıkla görebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim