Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "25 Mayıs 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Fujifilm

Fujifilm X-Pro 2, APS-C sensör ile gelebilir
Fujifilm’in geçtiğimiz günlerde ilk bilgileri ortaya çıkan yeni aynasız fotoğraf makinesi X-Pro 2, FujiRumors’un Japonya merkezli kaynaklarından öğrendiği kadarıyla APS-C sensör ile satışa sunulacak. Daha önce FF (Tam Kare) sensör ile geleceği söylenen X-Pro 2, firmanın hali hazırda satılmakta olan X-Pro 1 modelinin üzerine geliştiriliyor ve tasarımsal olarak retro çizgiyi koruyacağı tahmin ediliyor. X-Pro 2’nin diğer teknik ayrıntıları ise şimdilik bilinmiyor.

Not: Görsel temsilidir.


Panasonic

Panasonic, GX7’yi yazılımsal olarak güncelledi
4K çekim kapasitesine sahip yeni fotoğraf makinesi GH4 ile sektörde büyük bir çıkış yakalayan Panasonic, 1 Ağustos tarihinde resmi olarak duyurduğu retro görünümlü aynasız fotoğraf makinesi GX7’yi yazılımsal olarak güncelledi. Tüm teknik detaylarına burada değindiğimiz Panasonic GX7, yayınlanan 1.3 güncellemesiyle ise Apple’ın iOS cihazlarıyla oluşan kablosuz bağlantı sorunundan kurtulmuş ve UHS-I SD hafıza kartları için stabilite geliştirmeleri kazanmış durumda. Kullanıma sunulan güncellemeye buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim