Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "25 Nisan 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Fujifilm

Fujifilm, 18-250mm f/3.6-6.5 X-Mount Zoom lens patenti aldı
X-Sistem fotoğraf makinesi ailesi ile başarılı işlere imza atan Fujifilm’in, 18-250mm f/3.6-6.5 X-Mount Zoom Lens modeli için patent aldığı ortaya çıktı. Sunduğu 18-250mm aralık ile tak gez klasmanında yer alan ve her türlü çekim tarzı için ideal bir yapı ortaya koyan lens, satışa çıktığı taktirde XC 50-230mm f/4.5-6.7 OIS ve XF 55-200mm f/3.5-4.8 R LM OIS’den sağladığı geniş açı ile ayrılarak öne çıkabilir. (FR)


Canon

Canon, Photokina kapsamında iki yeni Tilt-Shift lens ile karşımıza çıkabilir
Sektörün önemli firmalarından Canon, CanonRumors’un son haberine göre Eylül ayında düzenlenecek Photokina 2014 fotoğraf fuarı kapsamında iki yeni Tilt-Shift lens modeliyle karşımıza çıkacak. Bu lenslerden ilkinin direkt olarak TS-E 45mm f/2.8 yenilemesi olacağı, diğerinin ise daha uzun bir odak uzaklığıyla hazırladığı belirtiliyor. Lenslerin “L” klasmanında olduğu ve benzersiz özellikler sunacakları da gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Not: Görsel temsilidir. (CR)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim