Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "3 Ekim 2013"


Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.      
Canon
Fantasea, Canon Powershot G16 uyumlu FG16 su altı haznesini duyurdu
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '3 Ekim 2013'
Su altında fotoğraf çekmek isteyen kullanıcılar için hazırlanan yardımcı fotoğraf makinesi aksesuarlarından su alt hazneleri arasına Fantasea adlı firma tarafından eklenen FG16 isimli yeni model, Canon'un üst seviye kompakt fotoğraf makinelerinden G16'yı 60 metre derinliğe kadar indirebiliyor. Makinenin bütün kontrollerine erişim imkanı veren ürün, aynı zamanda makineyi darbelere karşı da koruyabiliyor. 17 x 13 x 13.5 cm boyut ve 1.1 Kg ağırlığında hazırlanan FG16 Aralık ayında henüz açıklanmayan bir fiyat ile satışa çıkıyor.

Sony
Sony'nin NEX serisi yeni fotoğraf makineleri 16 Ekim tarihinde resmi olarak duyurulabilir
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '3 Ekim 2013'
Bildiğiniz gibi uzun zamandır Sony'nin NEX serisi yeni fotoğraf makineleri hakkında bilgiler geliyor. Bu doğrultuda SonyAlphaRumors isimli internet sitesi tarafından yapılan habere göre Sony'nin Tayvan merkezli bir internet sitesi üzerinde ortaya çıkan "WW328261” ve “WW328262" kod adlı fotoğraf makineleri NEX-FF ve APS-C sensöre sahip yeni bir fotoğraf makinesi olabilir ve bu modeller resmi olarak 16 Ekim tarihinde resmen duyurulabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim