Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "3 Haziran 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Sony

DpReview, Sony RX100 III ile çekilmiş yeni örnek fotoğraflar yayınladı
Fotoğraf dünyasının önemli internet sitelerinden DpReview, Sony’nin tüm ayrıntılarına burada değindiğimiz yeni kompakt fotoğraf makinesi RX100 III ile gerçek hayat şartlarında çekilmiş yeni örnek fotoğraflar yayınladı. Özellikle açılabilir vizörü ve Zeiss 24-70mm f/1.8-2.8 (2.9 kat optik yakınlaştırma) lensiyle öne çıkan modelin sunduğu performansı burada yer alan yeni görsellerle inceleyebilirsiniz.


Nikon / Olympus

PhotographyBlog, Nikon AW120, L330, S6800 ve Olympus SH-50 fotoğraf makinesi incelemelerini yayınladı
Sürekli güncellenen fotoğraf odaklı internet sitelerinden PhotographyBlog, bu sefer zorlu şartlara dayanıklı Nikon AW120, genel kullanım için hazırlanan L330, S6800 ve Olympus SH-50 fotoğraf makinelerini inceledi. Yapılan testler sonucunda Olympus SH-50 ile Nikon S6800 modellerini tavsiye eden site, Nikon AW120 ile L330 modellerini ise ortalama ile ortalama altı olarak sınıflandırdı. Örnek çekimlerin de yer aldığı incelemelere buradan, buradan, buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim